Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 19:27

La Policia de Vila-real celebra el seu ‘sant’ i és reconeguda per garantir «la seguretat, la convivència i la pau”

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

La plaça de sant Ferran de Vila-real ha acollit la celebració de la festa de sant Miquel, amb el tradicional homenatge i condecoració. Gómez ha passat revista i ha participat en el lliurament de medalles als treballadors que compleixen 25 anys en el cos, així com als membres jubilats d’enguany i al de major edat i ha assegurat que “tenim una policia innovadora, pionera, formada i solidària”. Tot seguit s’ha realitzat una missa en l’església dels Sants Evangelistes.

Castellón Información

Vila-real ha celebrat avui la tradicional festa de sant Miquel, patró de la Policia Local, que com cada any ha tingut lloc a la plaça de sant Ferran, on la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, ha passat revista i ha participat en el lliurament de medalles als treballadors que compleixen 25 anys en el cos, així com als membres jubilats d’enguany i al de major edat.

29-09-2017 Festa Policia2Gómez ha felicitat a tots els membres de l’organisme per ser un referent i pel seu “lliurament a la ciutadania durant els 365 dies de l’any, vetlant per la seguretat, la convivència i la pau de tots els veïns”. Així mateix, ha destacat la “gran tasca de tots i cadascun dels components d’aquest cos, especialment en moments com els actuals, en els quals l’amenaça i la inseguretat estan més presents que mai”.

L’edila també ha posat de manifest tot el treball que realitza el cos policial, “que el converteix en l’espill en
29-09-2017 Festa Policiael qual molts organismes de tot el territori espanyol es volen veure reflectits”. “Tenim una policia innovadora, pionera, formada i, per damunt de tot, solidària, ja que en algunes ocasions ha arribat a posar fins i tot la seua pròpia vida en perill per a protegir als altres, com és el cas de l’agent Alejandro Rodrigo Jiménez-Montesinos, que va actuar en un incendi en un habitatge i va rescatar una persona ferida, o el de David Martínez Pérez, que ajudat per un veí va reduir un lladre que portava un arma blanca, motius més que merescuts perquè l’Ajuntament els haja tramitat la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig enguany”, assenyala Gómez.
29-09-2017 Festa Policia3D’altra banda, ha felicitat les 21 unitats que conformen el cos, recordant que la Policia Local de Vila-real va ser pionera fa 30 anys en educació viària, amb més de 80.000 alumnes formats, i destacant “la important tasca d’ensenyar a conviure a les aules als nostres xiquets”. A açò ha sumat l’existència, també pionera, “d’una unitat canina especialitzada que té una especial cura pel benestar dels animals” i la “ ‘marca de Capital de la mediació policial’ que gràcies al seu treball serveix per a dotar de contingut a la nostra marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació, amb iniciatives capdavanteres, que serveixen per a seguir avançant cap a una altra forma de fer policia i per açò, tota la ciutat se sent orgullosa d’aquest cos”, afirma. Tot seguit s’ha realitzat una missa en l’església dels Sants Evangelistes.