Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 21:12

La platja de Moncofa incorpora un nou espai per a l’oci familiar

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La zona sud de la platja de Moncofa compta amb un nou espai d'oci i esplai, concretament en els voltants del carrer l'Estany. Aquesta nova franja d'esbarjo, unida a la construïda entre el desenvolupament urbanístic de Belcaire Nord i el propi llit del riu Belcaire, ha generat un gran espai per al joc i l'entreteniment, sobretot de famílies amb xiquets i xiquetes.

En els dos llocs existeixen taules i cadires perquè qualsevol persona gaudisca del sol i de la tranquil·litat. A més, en una de les dues zones existeixen diversos engrunsadors.

D'altra banda, cal assenyalar que en l'actualitat està en projecte l'execució de la tercera i última fase que culminarà tota esta zona, que tindrà com a façana el mar Mediterrani, en la part dunar que va realitzar Costas. Així mateix, està prevista la plantació de desenes d'arbres que propiciaran una gran ombra.

El regidor de Personal, José María Andrés, assegura que «esta zona estava totalment en desús, ja que el que es va projectar en el seu moment mai es va executar. No obstant això, durant estos dos últims anys, s'ha dut a terme un excel·lent treball executat amb tallers d'ocupació». Per tot això, segons Andrés, en l'actualitat «comptem amb milers de metres quadrats per a l'oci i esplai en un lloc apartat del soroll mundà de la ciutat, però al mateix temps a escassos metres del litoral de Moncofa».