Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Pètals i Soledad Eventos tenen oficialment els millors aparadors del concurs de Falles de Borriana

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

El concurs compta amb 6 premis en dos modalitats, aparador xicotet i aparador gran, amb recompenses en metàl·lic de 300 euros per al primer premi i de 250 euros per a cada accèssit

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, la regidora de Falles i Comerç, Sara Molina, i les reines falleres, Sílvia Navarro i Maria Olivas, entreguen a la floristeria Pètals i a Soledad Eventos Personalizados els premis als millors aparadors del concurs de Falles 2023.

Ahir a la vesprada, després de la missa d’inici de les falles a l’església de Sant Josep dels pares Carmelites, es va realitzar la visita i l’entrega de premis als establiments guanyadors per part de la comitiva fallera presidida per l’alcaldessa de Borriana, amb la regidora de Falles, Comerç i Mercat, les reines falleres, la cort d’honor i els representants de les diferents comissions.

Cal recordar que el concurs compta amb 6 premis en dos modalitats, aparador xicotet i aparador gran, amb recompenses en metàl·lic de 300 euros per al primer premi i de 250 euros per a cada accèssit, al millor treball artesanal i a l’originalitat, en les dos categories.
Els establiments als quals es va lliurar el banderí acreditatiu en categoria d’aparador xicotet van ser, Soledad Eventos Personalizados que ha aconseguit el primer premi, i també a Llanes Ana per l’accèssit al millor treball artesanal i a Yolanda Devís Estilista per l’accèssit a l’originalitat.

En la categoria d’aparador gran, després del màxim guardó aconseguit per la floristeria Pètals, l’accèssit al millor treball artesanal ha sigut per al comerç la Pequeña Cigüeña, mentre que l’accèssit a l’aparador més original ha sigut per a la perruqueria Andrea García. Cal destacar que la floristeria Pètals revalida així, un any més, un premi que ja ha aconseguit en 9 edicions anteriors i s’ha convertit en un dels aparadors més visitats durant les Falles.

Sara Molina ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat del concurs, “especialment per la participació”, i ha assenyalat que “esperem que els establiments i comerços de Borriana continuen participant en aquest tipus d’iniciatives que també ajuden al desenvolupament econòmic de la nostra ciutat i a seguir fidelitzant el públic”.

Es tracta, ha manifestat, “d’una manera de premiar la implicació dels comerços que han participat en aquest concurs a l’hora de dissenyar un aparador propi i purament faller”, i ha volgut felicitar a “tots i cadascun dels participants, que han aconseguit elevar el ja gran nivell de cada any”.

Per a Sara Molina, el comerç representa “un important sector econòmic a Borriana” i aquests premis en metàl·lic, ha assegurat, suposen “un incentiu més per a promoure l’aparadorisme en els comerços del municipi, amb la finalitat de fer més atractiva l’oferta de béns i serveis dels comerços locals i, amb això, buscar un augment de la demanda dels consumidors durant les festes de Falles”.

Els sis premiats en el concurs d’aparadors de Falles 2023 han sigut:

Aparador gran
Primer premi, Floristeria Pètals
Accèssit, millor treball artesanal, Pequeña Cigüeña
Accèssit, més original, Peluquería Andrea García
Aparador xicotet
Primer premi, Soledad Eventos Personalizados
Accèssit, millor treball artesanal, Lanas Ana
Accèssit, més original, Yolanda Devís Estilista

Advertisement
Advertisement