Noticias Castellón
martes, 27 de septiembre del 2022 | Última actualización: 10:27

Per molts anys!

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

Que un projecte d’informació local arribe als cinc anys de vida és, sense dubte, motiu de celebració. I això és el que van fer aquesta passada setmana els companys del diari digital Vila-real Informació: festejar que aquest mitjà de comunicació compleix els seus primers cinc anys informant de tot allò que passa a la nostra ciutat.

Interessant va ser també la forma de celebrar-ho, donant una ullada als reptes que té al davant Vila-real en diferents àmbits com l’agricultura, la indústria, l’urbanisme, l’economia, els serveis socials i la sostenibilitat. Compartisc amb vosaltres la necessitat de mirar cap al futur després d’una dècada en què el govern socialista ha estat més centrat en mirar al passat que en fer front i donar solucions als reptes que la nostra ciutat té per fer que els nostres veïns tinguen més i millors oportunitats de futur. Cal deixar-se d’excuses i de mirar per l’espill retrovisor.

Demà al plenari municipal tots els grups polítics acordarem reivindicar a la Generalitat Valenciana i al Govern d’Espanya algunes infraestructures i serveis que la nostra ciutat necessita. Desgraciadament, moltes d’aquestes reivindicacions són les mateixes que ja teníem a Vila-real fa una dècada, el que posa de manifest que aquest equip de govern ha estat incapaç que els govern autonòmic o de l’Estat atenguen el que la nostra ciutat necessita: desdoblar la N-340, accés a l’AP-7, un edifici per a l’Escola Oficial d’Idiomes, millorar la connexió amb Castelló o un pas soterrat a l’estació de RENFE, per posar alguns exemples.

Tant de bo Vila-real Informació puga publicar els pròxims anys a la seua pàgina web que alguna d’eixes infraestructures són ja una realitat després d’anys i anys d’anuncis i promeses que mai arriben a complir-se. Sense dubte, seria una gran notícia per al futur de Vila-real. Ànim i que pugueu celebrar molts més anys de servei i d’informació a la nostra ciutat. Enhorabona i endavant!