lunes, 24 de enero, 2022  |  
El renovat pavelló Ciutat de Castelló s’estrena en el Mundial d’Handbol amb el partit Croàcia-Brasil El renovat pavelló Ciutat de Castelló s’estrena en el Mundial d’Handbol amb el partit Croàcia-Brasil

- 2 diciembre, 2021 -

L'alcaldessa Amparo Marco i el regidor d'Esports Omar Braina assisteixen a la primera trobada de la cita mundialista que se celebra a la ciutat El renovat pavelló Ciutat de Castelló s’estrena en el Mundial d’Handbol amb el partit Croàcia-Brasil

L’alcaldessa Amparo Marco i el regidor d’Esports Omar Braina assisteixen a la primera trobada de la cita mundialista que se celebra a la ciutat

Castellón Información

El nou pavelló Ciutat de Castelló ha sigut escenari hui del primer partit que se celebra en aquesta seu dins del Campionat del Món d’Handbol Femení 2021 que es disputa fins al pròxim 19 de desembre (a Castelló els partits es jugaran fins al dia 13). L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el regidor d’Esports, Omar Braina; i altres membres del govern municipal han assistit a l’estadi per a presenciar el primer partit, que han disputat les seleccions de Croàcia i el Brasil.

“Hui arranquem aquesta històrica cita, un mundial que per primera vegada se celebra a Espanya i que ha triat a Castelló com una de les seues seus“, ha indicat Marco. L’alcaldessa ha destacat la gran faena realitzada en aquests mesos per a posar a punt el Ciutat de Castelló per a la celebració de la cita mundialista i ha manifestat el “orgull” d’acollir un “esdeveniment esportiu com aquest, d’abast internacional, per molt motius”.

En aquest sentit, s’ha referit a l’impacte a nivell econòmic i reputacional que comporta ser seu del mundial, però també al seu “important retorn social”. “Amb aquest mundial estem visibilitzant i fent costat a les dones en l’esport, és fonamental que des de les administracions públiques invertim en esport femení per a avançar en igualtat”, ha destacat.

Sobre l’impacte econòmic, ha recordat que el mundial ha tancat 2.300 pernoctacions en hotels de Castelló per a acollir a les persones de l’organització i de les respectives seleccions, una dada especialment rellevant per a la ciutat en aquestes dates per la seua contribució a la desestacionalització del turisme. Així mateix, s’ha referit a l’impacte reputacional, amb mitjans de comunicació acreditats d’un total de 22 països, la qual cosa projecta la marca Castelló.

També destaca l’impacte inversor realitzat en la posada a punt i actualització d’un pavelló amb quasi trenta anys de vida. “Ara comptem amb un Ciutat de Castelló preparat per a acollir cites esportives de primer nivell gràcies a actuacions que han dignificat aquest espai municipal i que ens permetrà optar en el futur a nous esdeveniments esportius que dinamitzen la ciutat”, ha apuntat.

La primera trobada, que s’ha jugat a les 18.00 hores i ha enfrontat a Croàcia i el Brasil, ha sigut retransmés en directe a través de Teledeporte. Al final de la trobada, l’alcaldessa ha fet lliurament del ‘Player of the match’, el reconeixement a la millor jugadora del partit, a la brasilera Bruna de Paula. Posteriorment s’ha disputat la trobada entre el Japó i Paraguai.

Whatsapp Telegram