Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 29 de marzo del 2023 | Última actualización: 23:21

Advertisement
Advertisement

El Patronat de la Fundació Isonomia ratifica els comptes anuals de 2019 en una sessió telemàtica

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

La rectora i presidenta d’aquesta entitat ha agraït l’esforç de tots per adaptar l’activitat de l’entitat al treball en linia

Castellón Información

El Patronat de la Fundació Isonomia s’ha reunit avui, en una sessió ordinària celebrada via telemàtica, per a ratificar els comptes anuals de 2019 de l’entitat després de la seua aprovació per part del Consell Social. La rectora de l’UJI i presidenta de la Fundació Isonomia, Eva Alcón, ha destacat en el seu informe l’adaptació de la gestió i part de l’activitat de la Fundació Isonomia la modalitat no presencial després que es decretara l’estat d’alarma el passat 14 de març.

Alcón ha assenyalat la continuïtat d’activitats formatives en línia com el Màster universitari en igualtat i gènere en l’àmbit públic i privat, el Curs de postgrau en agent d’igualtat així com diferents cursos de formació continuada. També cal destacar que es manté l’atenció a la comunitat universitària del Punt Violeta-Rainbow de manera virtual.

Quant a les activitats de 2019, cal destacar la xarxa Isonomia de municipis, que compta ja amb 90 ajuntaments adherits; els 96 tallers impartits en l’àmbit educatiu de Primària i Secundària que han suposat accions de sensibilització entre 1.784 (915 xiques i 869 xics); la realització de 39 exposicions itinerants programades en els municipis de la xarxa isonomia; o les 607 persones (539 dones i 122 homes) formades en matèria d’igualtat.

La rectora i presidenta de la Fundació Isonomia ha agraït l’esforç per adaptar l’activitat de l’entitat al treball en línia per a «avançar en la tasca que com a Fundació tenim encomanada, que és seguir treballant per aconseguir una igualtat real de dones i homes». A la reunió del Patronat de la Fundació Isonomia també han assistit María José Senent, Santiago García Campá, Eva Cifre, Adoración López, Mari Carmen Gómez i Gemma Escrig.

Advertisement
Advertisement