viernes, 21 de enero, 2022  |  
El PP de Borriana demana un pla de reactivació perquè l’atur afecta a més de 4.000 famílies El PP de Borriana demana un pla de reactivació perquè l’atur afecta a més de 4.000 famílies

- 14 mayo, 2020 -

Fa una crida al PSPV amb el suport de Compromís per a activar plans de recuperació que permeten injectar liquiditat a autònoms i comerços El PP de Borriana demana un pla de reactivació perquè l’atur afecta a més de 4.000 famílies

Fa una crida al PSPV amb el suport de Compromís per a activar plans de recuperació que permeten injectar liquiditat a autònoms i comerços

Castellón Información

L’atur afecta ja a més de 4.000 famílies de Borriana. Un indicador que es distribueix entre els 2.794 aturats registrats en l’INEM durant el mes d’abril passat i els 368 ERTE (Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació) que han afectat 1.363 veïns de la ciutat. “Unes dades que constaten que estem en un moment de crisi que exigeix dels qui tenim responsabilitats públiques la presa de decisions per a evitar la ruïna”.

Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha fet una enèsima crida al PSPV que governa a Borriana amb el suport de Compromís per a “activar ja plans de recuperació que permeten injectar liquiditat a autònoms i comerços, i garantir una eixida laboral als qui en aquests moments s’han quedat en l’atur”. Perquè en aquests moments, “Borriana segueix en fase zero malgrat les expectatives generades per Ximo Puig que finalment s’han traduït en una garrotada per als qui havien programat reobrir la seua activitat aquest dilluns”.

Des del Partit Popular “hem proposat iniciatives a nivell comercial que permeten donar oxígen als autònoms que continuen pagant quotes encara que no hagen facturat un sol euro des de fa dos mesos”.

Així mateix, “hem plantejat un pla de reactivació econòmica per a garantir que després del confinament Borriana no es queda arrere i és capaç de generar activitat i ocupació en un moment crític com el que estem vivint”.

I finalment, també hem plantejat reforçar el departament de Serveis Socials per a atendre l’emergència de les famílies provocada per la crisi estructural que ha portat aparellada el coronavirus. “És urgent actuar ja, perquè el fet cert és que el PSPV iniciarà aquesta segona quinzena el cobrament de taxes i impostos i, en data de hui, encara es desconeix quin pla d’ajudes aplicarà per a evitar que famílies i autònoms acaben asfixiats”.

Whatsapp Telegram