Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:41

El Palau de la Festa de Castelló rep a les noves reines i dames de les Festes de la Magdalena 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha felicitat les noves màximes representants de les festes de Castelló i les ha animades a viure amb intensitat el cicle fester que comença

El Palau de la Festa ha acollit hui l'acte de recepció oficial de les reines i dames de la ciutat per a les festes de Castelló de 2023 triades ahir. Selene Tarín Alegre i Alejandra Sáez Sisamón, reina i reina infantil, respectivament, han sigut rebudes al costat de les dames de la ciutat, Camila Castelluchio Monroy, Paula Hernández Capdevila, Raquel Provinciale Cazalla, Nadia Mas Gasulla, Raquel Prats Borreguero i Andrea Alcaide Hernández; i les dames de la ciutat infantils, Sofia Guimerá Navarro, Maria Cano Rambla, Daniella Gimeno Segarra, Lucía Benítez García, Noa Pascual Soler i Miriam Busto Lleó.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha felicitat les noves màximes representants de les festes de Castelló i les ha animades a viure amb intensitat el cicle fester que comença. A més, ha agraït la labor i la implicació de Carmen Molina i Gal·la Calvo, reina i reina infantil de 2020 a 2022 i les seues respectives corts d'honor, en uns anys marcats per la pandèmia. A la recepció ha acudit també el regidor de Festes, Omar Braina, i altres membres de la corporació, al costat de representants del Consell Rector del Patronat de Festes, de la Junta de Festes, dels ens vinculats i del món de la festa en general.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí