Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:56

Orgull de la nostra Setmana Santa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Amb la processó de l’Encontre celebrada ahir Diumenge de Pasqua es posava punt final a la Setmana Santa, una celebració que a Vila-real té el distintiu de Festa d’Interés Turístic Autonòmic. Un reconeixement al treball de molts vila-realencs que al llarg de la història han sabut protegir i transmetre a les futures generacions les nostres tradicions vinculades a aquests dies de Passió.

Després de tres anys sense que els nostres confrares i les nostres imatges pogueren desfilar pels carrers de Vila-real -en 2019 per la pluja i en 2020 i 2021 per la pandèmia- de nou vam poder viure amb intensitat aquestes celebracions. La pluja va impedir una vegada més la processó de Dimecres Sant, però afortunadament la resta d’actes els vam poder celebrar amb normalitat, retrobant-nos de nou.

Aprofitar aquestes línies per a agrair el treball de les nostres deu confraries i germandats, les que han fet possible amb la seua dedicació i constància que la nostra Setmana Santa siga reconeguda més enllà de Vila-real. I, per descomptat, reconéixer també el treball de la Junta Central que des de fa 14 anys encapçala Pascual Sanz. Ell i la seua junta, amb Enrique Cortés, Carmina Arrufat i Sonia Sánchez i la resta de membres que la componen, han agafat el testimoni de les juntes anteriors, presidides per Pepe Traver, Pascual Castelló, José Pascual Serrano, Ana Mezquita i Pepe Fortea.

A tots ells, gràcies per mantindre l’essència de la nostra Setmana Santa, però també per saber incorporar nous actes que actualitzen el missatge central de la Passió i mort de Jesucrist i l’apropen a les noves generacions. El futur de la nostra Setmana Santa està garantit. Enhorabona!