Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

L’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Vila-real estarà en funcionament en el mes de març

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

El servei continuarà prestant-se a la Casa dels Mundinatres dies per setmana, dos al matí i un a la vesprada per a donar cobertura a totes les persones que ho necessiten, ja que es tracta d’un servei molt demandat, i l’absència del qual ha produït queixes entre els veïns. La contractació s'ha adjudicat a la mateixa persona que s'ocupava abans per un període de dos anys, prorrogable a dos més

Vila-real Informació/S.N.

L’Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Vila-real estarà en ple funcionament en el mes de marçdesprés de mesos sense atenció. Així ho ha informat la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, a aquest diari. Cal recordar que aquest servei té competència municipal i la contractació recau en mans de l’Ajuntament.“Es van elaborar unes pliques, es va traure a concurs per un període de dos anys, prorrogable a dos més, ja s’han obert els sobres i la licitació ha recaigut de nou en la persona que s’ocupava abans”, ha informat l’edil.

 width=

El servei continuarà prestant-se a la Casa dels Mundina i s'atendrà a la ciutadania tres dies a la setmana, dos matins i una vesprada per a donar cobertura a totes les persones que ho necessiten, ja que es tracta d’un servei d'assessorament i gestió de queixes i reclamacions molt demandat, i l’absència del qual hi ha produït queixes entre els veïns. En setembre aquest diari ja va informar que el contracte es trobava en licitació, ja que la Covid-19 ha endarrerit i impossibilitat que tot fora més ràpid.