Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 19:52

Nules haurà d’abonar 620.000 euros a la gestora de l’ecoparc per l’impagament de factures del període 2012-2013

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori ha rebut la sentència judicial que també contempla interessos de demora que ascendeixen a 100.000 euros més

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha d’abonar un total de 619.959,60 euros per l’impagament de factures a l’empresa gestora de l’ecoparc corresponents al període 2012-2013 segons es desprén de la sentència judicial que ha rebut el consistori.

Així doncs, per aquests fets l’empresa Reciclados Palancia Belcaire SL va interposar una demanda al consistori nuler que ara condemna l’Ajuntament de  Nules a pagar les factures pendents més els interessos de demora que incrementarà l’import en prop de 100.000 euros addicionals, “hem rebut una nova sentència heretada de la legislatura anterior, en concret dels anys 2012-2013 en els quals governava a Nules el Partit Popular, que ens obliga a pagar 620.000 euros més els interessos. Una quantitat que tindrà un impacte important en les arques municipals”, comenta sobre això l’alcalde de Nules i regidor d’Hisenda, David García.

L’Ajuntament de Nules va voler avançar-se al Consorci Palància Belcaire (CPB) al qual pertany la localitat i va assumir els serveis de l’ecoparc per aquest motiu havia de fer-se càrrec del seu cost, “però varen decidir no liquidar aquests pagaments que ara obligatòriament hem d’atendre nosaltres”, matisa García.

Davant d’açò, l’Ajuntament de Nules proposarà a l’empresa gestora incloure aquest pagament en el pressupost de l’exercici 2019, “és un tema preocupant ja que per a poder pagar aquest import el poble de Nules tindrà l’any que ve menys inversions”, apunta l’alcalde de Nules i regidor d’Hisenda.

Per a David García, “és lamentable que els que volen donar-nos lliçons de gestió econòmica ara després de tres anys encara ens arriben factures derivades de sentències judicials per no pagar proveïdors. És un tema preocupant al qual farem front de la mateixa manera que hem fet amb altres assumptes semblants”.