Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Nules rescindeix el contracte de transport urbà per incomplements greus

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament espera que el pròxim 1 de juliol hi haja ja una nova empresa que preste aquest servei amb els horaris de l’època estival

L’Ajuntament de Nules ha rescindit el contracte a l’empresa concessionària del transport urbà davant els reiterats incompliments del mateix. Així doncs, des del consistori s’està treballant ara per a que el més aviat possible una altra empresa es puga fer càrrec d’aquest servei.

Cal assenyalar que, en els últims mesos s’han detectat incompliments greus per part de l’empresa Massabus que han portat al consistori a notificar-li diferents advertències i requeriments que no han estat atesos, “fins i tot s’ha negat a dur a terme l’horari d’estiu que havia d’entrar en vigor el passat 1 de juny, és una situació que està afectant la ciutadania que a hores d’ara no pot disposar, entre d’altres, de l’ampliació dels horaris del servei de transport a les platges, que en aquests mesos compten amb un increment notable de persones usuàries”, comenta la regidora de Transport, M. José Esteban.

Amb tot, l’Ajuntament de Nules espera que el pròxim 1 de juliol hi haja ja una nova empresa que preste el servei de transport urbà amb els horaris de l’època estival.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí