Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:26

Advertisement
Advertisement

Nules presenta la programació cultural de 2023 que es desenvoluparà al llarg dels mesos de febrer a juny

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Començarà demà dissabte al Teatre Alcázar amb un concert de clarinets a càrrec de ‘Castelló Clarinet Ensemble’

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui la programació cultural d’aquest any 2023, i que es desenvoluparà al llarg dels mesos de febrer a juny. En concret, aquesta programació començarà demà dissabte al Teatre Alcázar amb un concert de clarinets a càrrec de ‘Castelló Clarinet Ensemble’.

Així mateix, aquest mes de febrer compta amb dos dels espectacles més rellevants protagonitzats per dos dels artistes locals més reconeguts, per una banda, dissabte 18 de febrer, tindrà lloc al Teatre Alcázar l’escenificació de l’obra ‘El Plan’ amb l’actuació de l’actor Jordi Ballester amb la venda anticipada d’entrades al departament de Cultura de l’ajuntament els dies del 13 al 17 de febrer en horari d’11 a 13 hores.

Per altra banda, l’actuació del guitarrista Pedro Navarro, de manera que l’espectacle ‘La Nit Flamenca’ tindrà lloc també al Teatre Alcázar dissabte, 25 de febrer, i diumenge, 26 de febrer. Al mes de febrer, començarà també el III Curs de Direcció Musical AMAN, el qual es tancarà amb el concert que interpretarà l’Associació Musical Artística Nulense dissabte 4 de març. A més, la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó albergarà la presentació de diferents llibres.

La programació cultural dedica el mes de març a exposicions, concerts amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de València; el II cicle de concerts a benefici de la construcció de ‘l’Orgue de Tots’; o el concert a càrrec del Grup de Veus Música Viva. També hi haurà la representació de ‘La pasión de Jesucristo’.

Per altra banda, al mes d’abril tindran lloc diferents concerts i actes benèfics, a més del tradicional concert de Pasdobles Taurins a càrrec de l’Associació Musical Artística Nulense, i d’exposicions

Al mes de maig, tindrà lloc la II Nit de l’Art de Nules que es desenvoluparà en diferents llocs emblemàtics i a l’aire lliure; també hi haurà al Teatre Alcázar un concert líric i l’actuació del Taller de Teatre Jove de la localitat. També forma part d’aquesta programació el XXX Memorial Tàrrega-Fortea Vila de Nules que es desenvoluparà al mes de juny. 

Davant açò, des de la regidoria de Cultura es destaca la varietat d’actes que contempla aquesta programació, “hem fet un gran esforç per a que el nostre poble alberge, una vegada més, diferents tipus d’actes enfocats a tots els públics, amb aquesta programació es podrà gaudir a Nules de destacats concerts com de representacions escèniques, entre altres actes”, comenta la regidora, M. José Esteban.

Advertisement
Advertisement