Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Nules presenta la programació commemorativa del Dia Internacional de les Dones

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Entre els actes principals cal destacar l’homenatge a algunes dones emblemàtiques de Nules, a les quals se’ls concedirà la insígnia d’or

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui la programació commemorativa del Dia Internacional de les Dones que es desenvoluparà els dies del 3 al 17 de març. Entre els actes principals cal destacar també enguany l’homenatge a algunes dones emblemàtiques de Nules, a les quals se’ls concedirà la insígnia d’or en agraïment a la seua trajectòria professional, dedicació i treball. 

Així doncs, aquest acte juntament amb la lectura del manifest i la tradicional ofrena floral a l’Escultura de la Dona Treballadora tindran lloc el mateix Dia de la Dona, dimecres 8 de març, per la vesprada. La programació contempla un cicle de tallers, col·loquis i xerrades anomenat “Març amb veu”. 

De manera que, divendres, 3 de març, es dedicarà la jornada a temàtiques relacionades amb ‘Agricultura i empoderament’ ; dilluns, 13 de març, a ‘Educació i Feminisme’; i divendres, 17 de març, a ‘Salut mental i empoderament’. No obstant això, la programació compta també amb una exposició ‘Escenes Quotidiane’ que s’instal·larà al Museu d’Història Vicent Felip Sempere, amb un pa i porta popular amb música en directe que se celebrarà al Mercat Municipal aquest divendres; i amb una actuació musical ‘Foc violeta’ que tindrà lloc al Teatre Alcázar divendres 10 de març. 

Amb tot, des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura, comenta que “aquesta programació és important per a visibilitzar i donar veu a les dones del nostre municipi i dediquem diferents jornades a posar en valor la seua tasca”. La programació compta amb la col·laboració del Consell de la Dona, i de l’Associació de Dones per la Igualtat de Nules (ADIN).

Advertisement
Advertisement