domingo, 20 de junio, 2021  |  
Nules contracta a un nou policia per a la campanya estival  a les platges Nules contracta a un nou policia per a la campanya estival  a les platges

- 1 julio, 2017 -

Controlarà en bicicleta la zona urbana litoral fins el 15 de setembre Nules contracta a un nou policia per a la campanya estival  a les platges

Controlarà en bicicleta la zona urbana litoral fins el 15 de setembre

Castellón Información

 

Les platges de Nules conten per primera vegada amb un policia local dedicat exclusivament al servei de platges, el qual esl es desplaçarà amb bicicleta per tota la zona urbana litoral, inclosa la primera línia, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, a excepció de dijous que prestarà serveis en horari de matí controlant el mercat ambulant de la platja.

Els caps de setmana aquest servei es substituirà per un motorista o patrulla segons les necessitats. A més, cal destacar que l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la platja estarà oberta fins el 15 de setembre en horari de 10.00 a 21.00 hores.

“La Policia Local de Nules amb l’incorporació d’aquest agent interí fica en marxa el dispositiu especial per la temporada estival. La contractació d’un policia més també ens permet tindré un reforç per a les festes patronals del mes d’octubre”, matisa l’Alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García. Per altra banda, fóra de la campanya d’estiu, i des de fa uns mesos, el retén de la Policia Local de Nules presta serveis d’atenció ciutadana dijous de 8.00 a 14.00 hores.

 

Whatsapp Telegram