Martes, 4 de agosto, 2020  |  
Nules augmenta la seguretat en les platges amb sis informadors per a reforçar la vigilància als mesos d’estiu Nules augmenta la seguretat en les platges amb sis informadors per a reforçar la vigilància als mesos d’estiu

- 3 julio, 2020 -

Els auxiliars han sigut contractats per la Generalitat Valenciana i treballen en coordinació en la Policia Local Nules augmenta la seguretat en les platges amb sis informadors per a reforçar la vigilància als mesos d’estiu

Els auxiliars han sigut contractats per la Generalitat Valenciana i treballen en coordinació en la Policia Local

 Castellón Información

Les Platges de Nules compten des d’aquesta setmana amb sis persones auxiliars de platges que s’encarregaran d’informar a les persones usuàries de les mesures preventives davant la Covid-19 al llarg dels mesos d’estiu. En concret, realitzaran tasques informatives i de vigilància emmarcades tant en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana com en el Pla de Contingències Municipal elaborat per l’Ajuntament de Nules, on s’estableixen les accions per a adaptar les platges a l’actual conjuntura per a garantir la seguritat sanitària.

Nules seguretat platges

Aquest personal auxiliar ha sigut contractat per la Generalitat Valenciana i forma part de les mil places que el Consell ha convocat per a tota la Comunitat Valenciana. No obstant això, els treballs estan coordinats per la Policia Local amb la que col·laboraran en la vigilància i control de la seguretat de les platges.

La regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala que “aquestes sis persones que ens ha assignat la Generalitat Valenciana informaran, principalment, sobre el protocol i recomanacions d’ús de les nostres platges que es contempla en el Pla de Contingències Municipal”

En aquest sentit, entre les mesures municipals que contempla aquest pla destaca l’aforament de les platges, de manera que les persones usuàries tenen que tindre en conter les distàncies de seguretat a l’hora de instal·lar els para-sols i estendre les tovalloles.

A més, des de l’ajuntament es fa una neteja i desinfecció diària  dels rentapeus, de les passarel·les i de les papereres. També s’han publicat uns cartells amb les recomanacions per a que tant el veïnat com els visitants puguen gaudir aquest estiu d’unes platges segures.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *