Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:21

Advertisement
Advertisement

L’Ajuntament de Nules treballa per a millorar els serveis de les platges de les Marines, Bovalar i  l’Alcúdia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Es vol dotar de nous serveis a aquesta zona del litoral que els últims anys ha sigut guardonada amb bandera blava de la FEE

 Castellón Información

L’Ajuntament de Nules està dotant de nous serveis i portant a terme diferents actuacions de millora i d’embelliment en la platja de les Marines, en concret s’ha instal·lat nou mobiliari urbà al seu passeig.

Així doncs, cal assenyalar que aquesta zona del litoral de Nules ha segut guardonada en els dos últims anys amb el distintiu internacional Bandera Blava que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE).

De manera que, des de la Regidoria de Platges s’assenyala que “estem treballant de manera continuada al llarg de tot l’any per a incrementar els serveis no sols de la platja de les Marines, de fet per a la pròxima temporada estival s’instal·larà un xiringuito en la platja de les Marines; un quiosc en la platja de Bovalar, en la zona del far; i ,com a novetat, es dotarà també d’un quiosc a la platja de l’Alcúdia. No obstant això, estem fent un gran esforç per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges per a que les nostres platges compten amb bandera blava i perquè el nostre litoral siga un referent”, apunta M. José Esteban.

En aquest sentit, se segueix actuant també en altres punts de les platges amb actuacions de manteniment, millora i d’embelliment “per a que la platja estiga en les millors condicions”, matisa Esteban.

Advertisement
Advertisement