Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 22 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Nules millora l’eficàcia i la sostenibilitat del servei de proveïment d’aigua

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Facsa instal·la noves canalitzacions i renova voreres al carrer de Pasquala Lauterio per millorar la xarxa del municipi i l’accessibilitat al CEIP Nou Pedro Alcázar

L’Ajuntament de Nules i l’empresa Facsa continuen apostant per la implementació de solucions enfocades a millorar els indicadors d’eficiència i de sostenibilitat del servei de proveïment d’aigua del municipi i l’accessibilitat urbana.

Per aquest motiu,  durant els pròxims mesos es portaran a terme les actuacions de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer de Pasquala Lauterio. En concret, es van a instal·lar  130 metres de noves canalitzacions de PE d’alta densitat i d’un diàmetre de 110 mm, les quals substituiran a la conducció actual de PVC de 75 mm de diàmetre; l’execució de l’obra civil, que contempla l’excavació i reposició de rases; i la reposició del paviment.

De manera que, s’aconseguirà optimitzar el servei gràcies a la renovació de les antigues conduccions per altres més modernes i de major diàmetre, limitant així al màxim les pèrdues d’aigua en les xarxes de proveïment, la qual cosa repercutirà també en la cura del medi ambient.

En aquest sentit, David García, alcalde de Nuels, destaca que “totes aquestes actuacions de renovació de xarxa realitzades al nostre municipi suposen una millora de la sostenibilitat del servei”. A més, anuncia que “s’aprofitarà, de la mateixa manera que s’ha fet en les altres obres fetes a la xarxa d’aigua potable, per a millorar les voreres i la seua accessibilitat, dotant així als carrers afectats de mesures inclusives de seguritat viària per ala ciutadania”.

Cal assenyalar, que aquestes obres han començat aquest divendres, coincidint en les vacances escolars de l’alumnat del CEIP Nou Pedro Alcázar per a evitar les molèsties que aquesta actuació puga ocasionar al centre educat.

Advertisement
Advertisement