Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Nules tanca les instal.lacions esportives fins al 31 de gener per l'augment dels contagis

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

L'ajuntament pren noves mesures i també tanca altres espais municipals fins a final de mes

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha decretat hui noves mesures restrictives en la localitat davant l’augment considerable de contagis Covid en el municipi, sent la xifra de 70 casos actius en aquest moment, segons les dades publicades per la Conselleria de Sanitat de data 8 de gener.

En aquest sentit, des de demà dissabte, 9 de gener, i almenys fins al dia 31 de gener es tanca al públic el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives, la pista de hoquei i l’espai work out. I no s’autoritzarà la celebració de competicions ni d’entrenaments, donat que les instal·lacions estaran tancades.

També es tanca i es precinta l’espai d’oci de Quatre Camins, de la mateixa manera que es manté el precinte de tot el mobiliari urbà, fonts públiques i cabines telefòniques per a evitar el seu ús. Així mateix, es manté el tall de subministrament d’aigua de les fonts públiques.

Per altra banda, es tanquen al públic els edificis municipals i s’atendrà a la ciutadania amb cita prèvia; a més se suspenen totes les activitats i actes programats per l’ajuntament que comporten assistència de públic.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta que “la situació epidemiològica municipal actual ens ha portat a prendre aquestes mesures excepcionals amb la intenció de limitar les actuals cadenes de transmissió del virus, demanem a la ciutadania responsabilitat individual limitant principalment les relacions socials no necessàries i que compleixquen amb les mesures d’higiene i sanitàries corresponents”.