miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
‘Nules, tant per descobrir’ la proposta que presenta a Fitur 2022 la localitat de la Plana Baixa ‘Nules, tant per descobrir’ la proposta que presenta a Fitur 2022 la localitat de la Plana Baixa

- 18 enero, 2022 -

Presentarà l'àmplia oferta turística basada en les seues rutes patrimonials que, en el seu conjunt, expliquen tota la història i riquesa cultural ‘Nules, tant per descobrir’ la proposta que presenta a Fitur 2022 la localitat de la Plana Baixa

Presentarà l’àmplia oferta turística basada en les seues rutes patrimonials que, en el seu conjunt, expliquen tota la història i riquesa cultural

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules presentarà com a novetat en la pròxima edició de Fitur la seua àmplia oferta turística basada en les seues rutes patrimonials que, en el seu conjunt, expliquen tota la història i la seua riquesa tant cultural com patrimonial al complet.

En aquest sentit, el regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que “sumem cinc noves rutes a les ja existents l’any passat, arribant a un total de quinze, es tracta d’unes rutes realitzades amb molt de rigor històric fruit d’anys d’investigació”.

Aquestes rutes, totes elles de nova creació en la present legislatura, i posades en marxa per primera vegada des de l’any passat, han tingut una gran acollida per la població local i gran repercussió entre els diferents municipis de la província. Ara, des de la regidoria s’apunta a més que el pròxim pas serà “consolidar aquesta oferta turística amb la seua senyalització”, recalca l’edil.

Així mateix, es vol englobar tota l’oferta turística baix una mateixa marca que també es presentarà a FITUR, de manera que el nou eslògan promocional serà “Nules, tant per descobrir”.

La cita a Madrid també servirà perquè l’Ajuntament de Nules reivindique el valor patrimonial de les casetes de primera línia de la platja. Així doncs, recalca la necessitat d’actuar en la costa, tal com recentment va anunciar el Ministeri de Transició Ecològica.

A més, la regidora de Platges, M. José Esteban, exposarà les diferents accions que s’estan duent a terme, com aconseguir la Bandera Blava per a la platja de l’Alcúdia, o el Sender Blau per a la platja de les Marines després de més d’un any d’estudi i de la redacció del projecte, entre altres objectius.

Whatsapp Telegram