miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
Nules venera a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat Nules venera a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat

- 10 octubre, 2021 -

Una disparada de focs d’artifici donarà per finalitzades les festes patronals  Nules venera a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat

Una disparada de focs d’artifici donarà per finalitzades les festes patronals 

Castellón Información

Dia de Festa Major a Nules amb  la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledat en la que els nulers i les nuleres han participat en diferents actes en els que han venerat a la seua patrona.

Com marca la tradició pel matí ha tingut lloc el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat des de la seua capella fins a l’església arxiprestal on els veïns i les veïnes han mostrat la gran devoció que tenen a la Soledat amb càntics protagonitzats per la Coral Sant Bartomeu. Així, s’ha celebrat la tradicional missa amb l’assistència de les autoritats locals, la Reina de la vila, Jèssica Gozalbo, i les dames de la seua cort d’honor.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

A més, per la vesprada, la Reina i Dames de la Vila juntament amb les capelleres de la Mare de Déu de la Soledat i Camareres protagonitzaran una ofrena de flors a la patrona. En finalitzar, tindrà lloc la processó i el posterior trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella.

Una disparada de focs d’artifici donarà per finalitzades les festes patronals de la Mare de Déu de la Soledat.

Galeria de fotos de l’ofrena

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Whatsapp Telegram