Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 15:15

Nules competeix per a aconseguir la bandera verda d’Ecovidrio per fomentar el reciclatge de vidre

Tiempo de Lectura: 15 segundos

Noticias Relacionadas

S’han posat a disposició dels establiments hostalers del municipi contenidors per a facilitar-ho

Castellón Información

Nules competeix des del passat mes de juny amb altres 38 municipis de la Comunitat Valenciana per a aconseguir la bandera verda que atorga l’entitat Ecovidrio per fomentar el reciclatge de vidre.

 width=

Així doncs, des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Nules, dirigida per César Estañol, se segueix treballant en diferents iniciatives emmarcades en aquesta campanya enfocada a guardonar l’esforç dels establiments hostalers i l’activisme dels municipis costers en la recollida selectiva d’envasos de vidre.

No obstant això, en l’actualitat es compta amb la col·laboració de més de 50 hostalers locals, als que se’ls ha facilitat contenidors amb rodes amb l’objectiu de fer més fàcil el transport fins als contenidors de vidre, també s’han portat a terme altres accions que ha desenvolupat el consistori per a conscienciar al veïnat sobre l’importància del reciclatge del vidre.

Amb tot, la idea és superar les xifres registrades l’any passat on a Nules es van reciclar prop de 161.642 kilos de residus d’envasos de vidre, el que suposa 12,2 kilos per habitant.