Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 23:44

Nules s'adhereix a la campanya de la Direcció General de Trànsit sobre cinturons de seguretat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

 

La nova iniciativa començarà el proper dilluns i acabarà el dia 15, amb controls sobre aquesta mena de mesures

Castellón Información

Nules s’ha adherit a la nova campanya de la Direcció General de Trànsit  (DGT) sobre cinturons de seguretat i sistemes de retenció infantil (SRI), per aquest motiu la Policia Local farà controls en el casc urbà de la població. La campanya començarà dilluns i es desenvoluparà fins al dia 15.

Així doncs, un dels principals objectius d’aquesta campanya és aconseguir que cap menor perdi la vida  per no anar correctament assegut en una cadireta adequada per al seu pes i talla, per tant es realitzaran controls relacionats  amb l’ús de sistemes de retenció homologats, cinturó de seguretat i SRI.

Des de la regidoria de Seguretat i Policia Local s’assenyala que “la circulació en ciutat constitueix el primer escenari on el conductor inicia  l’adquisició d’hàbits i costums”. El regidor de l’àrea i alcalde de Nules, David García, matisa que “en aquest cas el incompliment és significativament major en vies interurbanes, d’aquí la importància d’adherir-nos a aquesta campanya”.

De fet, la vigilància i l’aplicació de la llei en el que respecta a l’ús del cinturó i els sistemes de retenció s’ha consolidat com un dels mètodes més efectius per a mantindré i incrementar l’índex d’ús del cinturó entre els ocupants dels vehicles.