Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 20:41

Nules celebrarà la I Nit de l’Art Jove el pròxim divendres 9 de desembre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és donar protagonisme i promocionar els joves artistes del municipi i apropar la cultura de proximitat a la població

Tallers, exposicions, actuacions i altres mostres artístiques formaran part de la I Nit de l’Art Jove que tindrà lloc a Nules el pròxim divendres 9 de desembre.

En concret, el Museu d’Història Vicent Felip Sempere albergarà, entre d’altres, una exposició amb diferents creacions de l’alumnat del departament d’Arts Plàstiques de l’IES Gilabert de Centelles de Nules, a més de mostres d’altres joves com ara ‘Fes realitat les imatges de la teua ment’ de Ramon Fandos Planelles; ‘Son Mockups’ de la dissenyadora gràfica Victoria Martínez Valls; ‘Disseny de roba i complements’ d’Esther Bruno Portalés; o ‘Dissenys per la Igualtat’ de Marina Avariento Vicent.

Així mateix, hi haurà també tallers creatius com ara el ‘Taller d’iniciació al tatuatge’; ‘Fes realitat les imatges de la teua ment’ o el ‘Taller de còctels sense alcohol’.

Des de la regidoria de Joventut, Gabriel Torres, assenyala que “l’objectiu d’aquesta nova iniciativa és donar protagonisme i promocionar els joves artistes del municipi i apropar la cultura de proximitat a la població. En definitiva, es tracta d’una mesura que està contemplada al pla municipal de joventut”. 

Cal destacar, a més, que la Nit de l’Art Jove compta també amb la col·laboració d’altres departaments del consistori com ara Cultura, Patrimoni o Museus.