Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 20:34

Nules dinamitzarà el comerç local amb una pista de gel i decoració nadalenca per als establiments

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

Dins d'aquesta iniciativa, repartirà als comerços adherits diferents elements decoratius com una catifa roja i una planta nadalenca per a decorar els seus aparadors, i borses per a les compres

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova campanya nadalenca de promoció del comerç local, amb la qual es vol incentivar les compres als establiments del municipi.

En aquest sentit, entre les principals accions que formen part d’aquesta campanya cal destacar la instal·lació d’una pista de gel sintètica en la zona del mercat municipal, la qual estarà oberta en horari de matí i vesprada els dies del 16 de desembre al 8 de gener, “es tracta d’una nova iniciativa a la nostra localitat, de manera que podran accedir a la pista aquelles persones que presenten un tiquet o factura de compra de qualsevol tipus de comerç local per un import superior a 10 euros i que s’haja realitzat entre el 2 de desembre i el 8 de gener”, explica l’alcalde i regidor de Comerç, David García.

Així mateix, els dies 12, 13 i 14 de desembre l’ajuntament repartirà als comerços adherits a aquesta campanya diferents elements decoratius com una catifa roja i una planta nadalenca per a decorar els seus aparadors, i borses per a les compres. Per tant, els comerços interessats a adquirir-los ha d’enviar un correu a l’adreça activa@nules.es abans del dia 9 de desembre.

Per altra banda, es va també a impulsar una campanya a través de la qual el veïnat puga guanyar vals de compra, per a participar hi haurà que fer-se fotografies en els aparadors dels establiments del municipi i penjar-les a les xarxes socials de Facebook i Instagram amb l’etiqueta #JocompreaNules.

També s’ha previst la realització de campanyes publicitàries en mitjans de comunicació i de publicacions en les xarxes socials institucionals, per a així incentivar les compres en el comerç local al llarg d'aquest període.