jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Nules celebra la bona acollida del retorn dels bous al carrer al municipi Nules celebra la bona acollida del retorn dels bous al carrer al municipi

- 17 octubre, 2021 -

Aquest matí, com a novetat, s’ha exhibit pel matí un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío Nules celebra la bona acollida del retorn dels bous al carrer al municipi

Aquest matí, com a novetat, s’ha exhibit pel matí un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío

Castellón Información

Massiva participació en els bous al carrer celebrats aquest cap de setmana a la localitat de Nules. De manera que, des de divendres fins diumenge per la vesprada s’han desenvolupat diferents actes taurins que han congregat a centenars de persones, principalment de penyes, donat que el 95 per cent han muntat cadafal al recinte taurí.

El regidor de Festes, Gabriel Torres, valora positivament aquesta iniciativa que ha tingut molt bona resposta tant pels aficionats com per les penyes, “Nules no podia esperar a tindre bous al carrer fins a les pròximes festes i gràcies al treball de la comissió del bou, del personal de la brigada municipal i d’altres departaments municipals hem pogut gaudir de diferents actes taurins”.

En aquest sentit, cal recordar que hui diumenge, 17 d’octubre, com a novetat s’ha exhibit pel matí un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío, “ha sigut la primera vegada que s’ha programat un bou pel matí i ha sigut tot un encert, per tant valorarem en els pròxims festejos fer també algun acte taurí en horari de matí”, comenta Torres. Per la vesprada també hi haurà bou per la vila de la ramaderia Montalvo de la Finca el Batan. Els dos bous d’aquest diumenge han estat patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

A més, dissabte, 16 d’octubre, a la plaça Major va tindre lloc una entrada de bous per als més menuts. Per la vesprada, es va exhibir un bou de la ramaderia Juan Luis Fraile Martín patrocinat per la Penya el 7, i per la nit un bou embolat de la ramaderia D. Juan Manuel Criado que ha patrocinat el consistori.

Així mateix, divendres, 15 d’octubre, va tindre lloc l’exhibició d’un bou per la vila patrocinat per l’Ajuntament de la ramaderia Hermanos Domínguez Camacho, de la Finca el Trapío i per la nit, es va embolar un bou de la ramaderia Montes de Oca també de la Finca el Trapío també patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Whatsapp Telegram