jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
El bou per la vila tornarà a Nules aquest cap de setmana El bou per la vila tornarà a Nules aquest cap de setmana

- 15 octubre, 2021 -

El personal de la brigada municipal ha treballat per posar a punt el recinte taurí per a aquesta vesprada El bou per la vila tornarà a Nules aquest cap de setmana

El personal de la brigada municipal ha treballat per posar a punt el recinte taurí per a aquesta vesprada

Castellón Información

Aquest cap de setmana tornen a Nules els bous al carrer amb diferents actes taurins que tindran lloc els dies del 15 al 17 d’octubre.

De fet, el personal de la brigada municipal es troba ultimant els preparatius del recinte taurí per a que aquesta vesprada tant els aficionats, el veïnat com els visitants puguen gaudir en aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa de la primera jornada taurina després de la pandèmia.

En aquest sentit, hui divendres, 15 d’octubre, a les 18 hores hi haurà bou per la vila patrocinat per l’Ajuntament de Nules de la ramaderia Hermanos Domínguez Camacho, de la Finca el Trapío i per la nit, a les 23 hores s’embolarà un bou de la ramaderia Montes de Oca també de la Finca el Trapío també patrocinat per l’ajuntament.

Així mateix, dissabte, 16 d’octubre, a les 11.30 hores a la plaça Major hi haurà entrada de bous per als més menuts. Per la vesprada, a partir de les 18 hores, s’exhibirà un bou de la ramaderia Juan Luis Fraile Martín patrocinat per la Penya el 7, i per la nit bou embolat de la ramaderia D. Juan Manuel Criado que patrocina el consistori.

Per a diumenge, 17 d’octubre, com a novetat s’ha programat un bou de la ramaderia d’Adelaida Rodríguez de la Finca el Trapío que s’exhibirà pel matí a les 11 hores, per la vesprada també hi haurà bou per la vila de la ramaderia Montalvo de la Finca el Batan. Els dos bous de diumenge estan patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

Des de la regidoria de Festes s’assenyala que s’ha treballat intensament per a que a Nules tornen els bous al carrer, de fet el regidor Gabriel Torres matisa que “és una aposta d’aquest equip de govern el donar suport als bous al carrer i a les nostres tradicions, no obstant això demanem a la ciutadania que respecte en tot moment els protocols i mesures Covid establertes per a que tot transcorri de la millor manera possible”.

Whatsapp Telegram