Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

Nules celebra  aquest cap de setmana el Dia Internacional dels Drets de la Infància

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Els dies del 18 al 20 de novembre hi haurà diferents activitats per als més menuts, com l’actuació del grup musical Trobadorets o el tradicional acte de benvinguda al Nuleret i Nulereta

L’Ajuntament de Nules celebrarà, un any més, el Dia Internacional dels Drets de la Infància amb la programació ‘Nules per la Infància’. En aquest sentit, s’han organitzat per a aquest cap de setmana diferents actes i activitats. De manera que, divendres 18 de novembre per la vesprada tindrà lloc a la plaça Major l’actuació del grup musical Trobadorets

Així mateix, dissabte matí hi haurà, també a la plaça Major, tallers de manualitats, photocall, pintacares, jocs amb material reciclat, i castells inflables; a més d’una exposició de treballs sobre els drets d’infància i presentació del web Escola Municipal dels Drets d’Infància a l’antic saló de plens de l’Ajuntament, i la projecció ‘Testimoni, fantasia i records d’infància’. Els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys podran també participar en el concurs del logo del Consell d’Infància que s’ha previst per a aquesta jornada.

Diumenge, 20 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets de la Infància, a la plaça Major tindrà lloc el tradicional acte de benvinguda al Nuleret i Nulereta que tindrà com a protagonistes als xiquets i a les xiquetes nascuts l’any 2021 i que comptarà també amb jocs infantils. 

Amb tot, la regidora d’Infància, Rosa Ventura, assenyala que amb aquesta programació “es vol donar visibilitat a aquesta data donant protagonisme als xiquets i a les xiquetes del municipi”.