Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 18:04

Nit de cap d'any amb música a Nules y també amb la Clemenfesta

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

García assenyala que “el principal objectiu de l’organització d’aquests actes és que el veïnat puga gaudir de la festa sense eixir de Nules, per tant hi haurà diferents tipus de música per a tots els públics”

L’Ajuntament de Nules ha decidit enguany tornar a organitzar festes amb música per a les nits de Nadal i de Cap d’Any, una iniciativa que es portava a terme abans de la pandèmia i que tenia molt bona acceptació principalment entre els més joves de la localitat.

De manera que, aquest any la idea és que la festa de la Nit de Nadal tinga lloc al Local Multifuncional mentre que la Nit de Cap d’Any es preveu instal·lar una carpa a la plaça Major.

De fet, l’alcalde, David García, assenyala al respecte que “el principal objectiu de l’organització d’aquests actes és que el veïnat puga gaudir de la festa sense eixir de Nules, per tant hi haurà diferents tipus de música per a tots els públics”.

Per altra banda, la nit del 30 de desembre tornarà també la Clemen Nit Festa amb la qual l’Ajuntament de Nules vol promocionar la clemenules. En aquest esdeveniment el consistori repartirà entre les persones assistents 12 gallons de taronja per a les campanades amb les quals es donarà la benvinguda a l’últim dia de l’any, i també hi haurà a la plaça Major música en directe.