Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:33

Nules amplia el sòl industrial amb l'inici de les obres del Polígon III

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

El grup Huhtamaki té previst invertir en aquest projecte un total de 828.689 euros, i s’ha previst que les obres finalitzen en dos mesos

Hui s’ha signat l’acta d’inici de les obres d’urbanització de la Unitat d’Execució del polígon III del pla parcial Polar I, amb les quals Nules amplia el seu sòl industrial amb un total de 17.316 metres quadrats.

De manera que, l’alcalde de Nules, David García, i el Director General de l’empresa Huhtamaki, José María Nebot, juntament amb altres responsables i tècnics d’aquesta multinacional ubicada a aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa, tècnics municipals, i representants de l’empresa constructora s’han reunit aquest matí per formalitzar el començament d’aquesta actuació.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que en els pròxims dies començaran les obres, “en breu començaran les obres d’urbanització amb les quals Nules amplia el sòl industrial que permetrà a l’empresa Huhtamaki ampliar les seues instal·lacions. Es tracta d’una important actuació perquè aquesta ampliació vindrà acompanyada de creació de nous llocs de treball”, comenta l’alcalde, David García.

De fet, el grup Huhtamaki té previst invertir en aquest projecte un total de 828.689,63 euros, i s’ha previst que les obres finalitzen en dos mesos, aproximadament.

Cal destacar que, la multinacional Huhtamaki és referent del seu sector a nivell internacional i es va instal·lar a Nules l’any 1991.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí