Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 16:17

Nules anuncia l’ampliació del sòl del Polígon III per a fomentar la creació de noves empreses

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori recorda el termini de 15 dies per a consultar l’expedient amb cita prèvia i l’actuació contarà amb una inversió de 857.948 euros

Castellón Información

Nules ampliarà amb un total de 17.316.000 metres quadrats el sòl industrial del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de la Unitat d’Execució del Polígon III. De fet el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la documentació per a la seua informació pública segons es va acordar en el ple de la Corporació Municipal celebrat el passat mes de febrer.

Així doncs, les persones interessades tenen un termini de quaranta-cinc dies, des de l’endemà de la publicació de l’edicte en el DOGV de data 17 de març, per a consultar l’expedient en el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Nules, mitjançant cita prèvia. Així mateix, també està a disposició de les persones interessades en la seu electrònica de l’ajuntament perquè es puguen formular les al·legacions, suggeriments i observacions que es consideri oportú.

La inversió prevista per a dur a terme aquesta actuació és de 857.948 euros que realitzarà l’empresa Huhtamaki com a agent urbanitzador, “l’objectiu principal d’aquesta actuació és l’ampliació de sòl industrial en aquesta zona que ens permetrà l’ampliació d’empreses ubicades en el Polígon III i també es vol atraure a noves empreses interessades a instal·lar-se a Nules”, explica el regidor d’Urbanisme, César Estañol.