lunes, 17 de enero, 2022  |  
Els nous contractes de serveis com Bicivila’t o el bus urbà suposaran quatre milions en els comptes de 2021 a Vila-real Els nous contractes de serveis com Bicivila’t o el bus urbà suposaran quatre milions en els comptes de 2021 a Vila-real

- 15 diciembre, 2020 -

Los noves contractacions tenen com a objectiu consolidar i millorar els serveis municipals i en el pròxim any contemplen un total de 18 milions Els nous contractes de serveis com Bicivila’t o el bus urbà suposaran quatre milions en els comptes de 2021 a Vila-real

Los noves contractacions tenen com a objectiu consolidar i millorar els serveis municipals i en el pròxim any contemplen un total de 18 milions. També s’incorporen el manteniment de les noves  instal·lacions esportives, el reforçament de la neteja als centres educatius, manteniment de parcs i jardins i de la senyalística de trànsit 

Castellón Información

 El projecte de pressupostos que ha presentat l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-real contempla la consolidació i millora de serveis públics a través de noves licitacions que suposen un import de 4 milions d’euros més respecte a gener de 2020. Un dels eixos centrals dels comptes per a l’any vinent que en aquests dies ha presentat l’alcalde, José Benlloch, és l’optimització de recursos municipals i en aquesta línia s’inclouen nous contractes de serveis que ja s’estaven prestant però que ara, gràcies a aquestes licitacions, “es podran beneficiar de millores tant econòmiques com de serveis”, tal com ha remarcat el tinent d’alcalde i president de la Comissió Informativa d’Hisenda, Xus Madrigal.

Entre aquests contractes Madrigal ha destacat alguns com el contracte de manteniment de parcs i jardins, que s’ha licitat per més de 1,2 milions d’euros anuals, amb una duració màxima de quatre anys; així mateix, també està en procés de contractació de l’autobús urbà gratuït, un servei que es consolida ara amb la licitació pública per 10 anys i un preu global d’explotació de 4,7 milions d’euros. El contracte inclourà una flota de dos vehicles ecològics i l’ús de noves tecnologies per a la informació a l’usuari i seguiment del servei, entre altres. Altres contractacions que també s’inclouen en el pressupost del pròxim any són el manteniment de la senyalística de trànsit de la ciutat o la servei gratuït de préstec de bicicletes Bicivila’t, que contemplarà la incorporació de noves tecnologies amb les quals es pretén aconseguir una major flexibilitat i ampliació del servei públic. Així es fa referència a la geolocalització de les bicicletes amb la qual s’aconseguiria un major nombre de punts d’aparcament repartits per tota la ciutat, i també es preveu la inclusió de bicicletes elèctriques.

Madrigal ha remarcat que amb la inclusió d’aquests i altres nous contractes que consoliden i milloren els serveis públics el muntant total dels contractes de serveis municipals contemplats en el pressupost de 2021 s’eleva fins als 18 milions d’euros. Així mateix, el tinent d’alcalde recorda que, en les circumstàncies actuals per la pandèmia, també ha sigut necessari reforçar i incrementar alguns contractes ja existents, com el de neteja i desinfecció de col·legis, que creix en 200.000 euros anuals.

La millora de serveis públics es tradueix també amb la incorporació de noves instal·lacions com la piscina Aigua-salut i el pavelló poliesportiu Joan Baptista Llorens, que també suposen un major esforç econòmic per part de l’Ajuntament de Vila-real.

Cal recordar que el pressupost per a 2021 de l’Ajuntament de Vila-real ascendeix a 47,7 milions d’euros, basat en la prudència i la responsabilitat, i entre les seues principals característiques destaca que no augmenta el deute i que garanteix la lluita contra la covid-19, l’aliança amb la societat civil a través dels convenis amb les entitats locals i la millora dels serveis públics.

Whatsapp Telegram