Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 00:11

El Partit Popular de l’Alcora critica que el tripartit no incloga la novillada a la programació de les Festes del Crist

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

L’equip de govern rebutja la moció presentada pel PP per a demandar la inclusió d’aquest acte en el programa festiu

Castellón Información

Samuel Falomir
Samuel Falomir

L'equip de govern tripartit encapçalat per l'alcalde socialista, Samuel Falomir, va rebutjar ahir en bloc aprovar la moció presentada per urgència pel Grup Popular per a demandar la inclusió en el programa de les festes del Santíssim Crist del Calvari de la novillada.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Vicente Mateo, s'ha preguntat els motius que hi ha darrere de l'eliminació de l'esdeveniment que organitzava el Club Taurí. Mateo ha assegurat que aquest acte servia per a promocionar a joves aficionats al món taurí i que “sembla del tot injustificat que el tripartit atribuïsca la caiguda del calendari de l'esdeveniment en el programa de festes a qüestions econòmiques quan la partida econòmica del tripartit per a festes és molt superior a la d'anys anteriors”.

En aquest sentit l’edil ha declarat que “la novillada sempre ha sigut un acte molt important de les festes d'agost” i que “si atenem al pressupost podem entreveure altres interessos ja que amb una partida de festes superior a la d'anys anteriors considerem més que casual que entre els actes que cauen del cartell enguany també estiga la novillada”.

Mateo ha continuat la seua crítica dient que “és una llàstima que Falomir, per a no tenir una nova topada amb el seu soci de Compromís que li ha deixat la caixa buida per prioritzar i satisfer capritxos milionaris, estiga acabant amb actes de gran tradició per a L'Alcora”. Segons el portaveu, l’alcalde ha pres aquesta decisió “en honor de satisfer als seus socis de govern que en tots els ajuntaments on governen es posicionen contra els actes taurins”.

“Des del PP de L'Alcora anem a seguir estant del costat dels veïns, defensant la cultura i les tradicions del municipi i reclamant una bona gestió dels diners municipals”, ha conclòs Mateo.