Noticias Castellón
martes, 31 de enero del 2023 | Última actualización: 14:10

No deixes escapar els Tortells de Reis del Forn del Boixo de Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Situat al carrer Pare Espuig 12 i amb 38 anys d’experiència elabora tots els seus productes artesanalment en el forn de tota la vida

El forn del Boixo de Vila-real, situat al Carrer Pare Espuig numero 12 de Vila-real, porta prestant els seus serveis de panaderia des de fa 38 anys. Ofereix tota varietat de productes tant dolços com salats, però per les dates en les quals ens trobem cal destacar els seues de dolços nadalencs com són els pastisos de nadal o els tortells de Reis.

Com és tradició, l'arribada dels Reis Mags d'Orient s'acompanya amb el popular tortell. Aquest forn ofereix els tortells de Reis que poden ser farcits de xocolate, de crema, de nata, de trufa, moltes varietats per a poder gaudir de la tradició. Una ocasió perfecta per a provar les delícies que s'elaboren en aquest forn amb tanta dedicació i experiència que porta adquirint amb el seu servei.

On any rere any han oferit els seus tortells de Reis perquè grans i xicotets puguen gaudir de la nit màgica que la caracteritza. Així doncs,  sota comanda es pot encarregar tot allò que es desitge en el Forn mitjançant el número de telèfon 964525428.

També es pot encarregar en el propi despatx, que treballa cada dia de en horari de 6.30 del matí fins a les 14.00 hores. No perdes l'oportunitat de provar el tortell de Reis del Forn del Boixo!