miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
Morella realitza el sorteig per a establir l’ordre de les carrosses per a l’Anunci Morella realitza el sorteig per a establir l’ordre de les carrosses per a l’Anunci

- 1 julio, 2017 -

El sorteig distingeix entre les carrosses infantils, les quals encapçalen la desfilada, i les d’adults, darrere Morella realitza el sorteig per a establir l’ordre de les carrosses per a l’Anunci

El sorteig distingeix entre les carrosses infantils, les quals encapçalen la desfilada, i les d’adults, darrere

Castellón Información

Morella ha realitzat aquest mati el sorteig de les carrosses de l’Anunci. Aquest estableix l’ordre en que les carrosses desfilaran per tota la ciutat i com estaran exposades durant el dia anterior al dia de l’Anunci. Cal recordar que en aquesta edició participen més de 1.500 persones amb 40 carrosses i es calcula que llançaran més de 60 tones de confeti en aquesta festa declarada d’Interés Turístic Nacional.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha comentat que “agraïm la col·laboració de totes les carrosses per a poder organitzar i coordinar l’Anunci de la millor forma possible”. A més, l’edil ha comentat que “la realització del sorteig marca que l’Anunci està molt prop i que s’han d’ultimar tots els detalls per a que el 27 d’agost sols ens preocupe llançar confeti i gaudir amb la festa”. A més, a la reunió ha servit per a explicar als participants les diferents zones on s’exposaran les carrosses amb la novetat que algunes se situen al Pla dels Estudis per tal d’agilitzar la desfilada i fer més segur el recorregut.

El sorteig ha distingit entre dos tipus de carrosses. Les carrosses infantils aniran per ordre d’edat dels seus participants. Així els més menuts encapçalaran la desfilada. Després, les carrosses d’adults aniran darrere i el sorteig establirà la posició que ocupen a la desfilada oficial per a recórrer tota la ciutat. Les carrosses que no s’hagen inscrit fins ara ocuparan els darrers llocs.

Durant la reunió s’ha recordat diferents punts de seguretat que cadascuna de les carrosses han de tindre en compte com, per exemple, l’assignació de dues persones com a mínim per a guiar al conductor o l’obligació de dur un extintor a la carrossa.

Whatsapp Telegram