jueves, 29 de julio, 2021  |  
Mor el vila-realenc Enrique Font Jericó, alma màter del regadiu localitzat a la Plana Mor el vila-realenc Enrique Font Jericó, alma màter del regadiu localitzat a la Plana

- 21 julio, 2021 -

Era president del Canal de la Cota 100 i del Sindicat Central d'Aigües del Millars i la família ha pregat que puguen celebrar el funeral... Mor el vila-realenc Enrique Font Jericó, alma màter del regadiu localitzat a la Plana

Era president del Canal de la Cota 100 i del Sindicat Central d’Aigües del Riu Millars i la seua família ha pregat que puguen celebrar el funeral en intimitat

Castellón Información

Ha faltat hui EnriqueFont Jericó, president del Canal de la Cota 100 i del Sindicat Central d’Aigües del Riu Millars, enginyer agrícola de professió i empresari que va ser pioner en la introducció del regadiu localitzat en la Plana. La seua família ha emés un comunicat en el qual informa de la seua mort i ha pregat que puguen celebrar les exèquies fúnebres en intimitat.

“Des de la pena més profunda us comuniquem que ha mort EnriqueFont Jericó, marit, pare, avi, oncle, company i amic. Una extraordinària persona que se’n va en pau, amb tots els seus reptes, il·lusions i metes complides amb èxit. Només ens deixa coses bones.

Conseqüents amb la situació pandèmica, la família desitja celebrar el seu comiat de manera íntima. Encara que siga difícil per a tots, us agrairíem que no ens acompanyeu en aquests difícils moments. Sabem que enteneu el nostre pesar, i sentim a prop els vostres ànims i la vostra companyia.

Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat i recolzat en aquests últims dies. Tots el trobarem a faltar”, han assegurat.

Personalitats del món agrícola i del reg, com el president de la Comunitat de Regants, Pascual Broch, han lamentat la seua mort i expressat les seues condolences.

Des d’aquest diari volem expressar les nostres condolences a família i amics de Enrique Font Jericó.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario