Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

Molts establiments de Vila-real es resistixen al Black Friday

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Hi ha comerços que oferiran descomptes de fins al 30% mentres que molts altres no han volgut pujar-se al carro

Vila-real no faltarà a la cita en la celebració del Black Friday, popularment conegut també com a divendres negre. Este dia suposa l'inici de la temporada de les compres nadalenques amb què molts establiments vila-realenses oferiran descomptes de fins al 30% de la mà de la Unió del Comerç de Vila-real (UCOVI).

Molts comerços estan realitzant els descomptes en els seus establiments els dies previs al divendres mentres que altres preferixen esperar al dia oficial batejat com a divendres negre. La secretària general d'UCOVI, Tere Esteve ha puntualitzat que el dia de rebaixes "més fortes" serà el mateix divendres.

Vila-real oferirà descomptes en diferents sectors com són la decoració, perfumeria, moda o tecnologia, però no tots han volgut pujar-se al carro de les ofertes. Enguany la situació a què s'enfronten els comerciants és ben diferent de la d'altres anys, ja que arrosseguen condicionants d'altres anys com són la crisi per la covid-19, la pujada del gas i la llum, entre altres.

La secretària general d'UCOVI, Tere Esteve, ha explicat que molts comerciants han suspés les ofertes pel Black Friday, ja que tenen molt gènere encara en les seues botigues i no volen fer descomptes "tan agressius".

Cal recordar que, si a més s'utilitza la targeta Fem Poble impulsada des de l'Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural, que a més compta amb la col·laboració d'Ashiovi i UCOVI, se sumarà el descompte pel Black Friday més un 30% de l'import de les compres dels comerços en concepte de bonificació de l'import acumulat, fins a un màxim de 60 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí