Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:09

El Consorci del Paisatge Protegit del Millars repararà el tram de senda danyat per la crescuda del riu quan baixe el cabal

Tiempo de Lectura: 53 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta zona, ubicada sota la piscina del Termet està en aquests moments està intransitable per les plujes

Castellón Información

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars repararà el tram de la senda del Termet entre el molí i l'assut danyat a conseqüència de la crescuda del riu. Així ho ha indicat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, qui ha demanat al Consorci que es faça càrrec d’aquestes actuaciones en aquesta zona del meandre, situat davall de la piscina del Termet ja que, a causa de les plutges, en aquests moments, eixe tram del camí es fa intransitable.

El Consorci Provincial de Bombers, de la Diputació de Castelló, s'encarregarà de la reparació dels danys provocats per la força del riu encara que els treballs no es podran dur a terme fins que baixe el cabal.

Cal recordar que el Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars està format pels Ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.