Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 20:15

Mazón visita les festes de Sant Pasqual a Vila-real i comenta ‘l’abandó’ de la Generalitat a la ciutat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

El president del PPCV recalca l’absència d’un centre de salut i la pujada del 20 % en la contribució municipal

Castellón Información

Carlos Mazón, el president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, ha estat acompanyat a Vila-real per càrrecs públics i orgànics del grup polític. Entre ells, el portaveu a l’Ajuntament de Vila-real, Adrián Casabó, així com per regidors, integrants de la junta local i simpatitzants. Els parlamentaris Salomé Pradas, Óscar Clavell, Alberto Fabra i Vicente Martínez.

També han sigut presents l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, l’alcalde de Moncofa, Wences Alós, l’alcaldessa de Vall d’Alba i presidenta del PP a la província de Castelló, Marta Barrachina, els diputats autonòmics Miguel Barrachina, Beatriz Gascó, Marisa Mezquita i Luis Martínez i, entre altres, Begoña Carrasco, portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló, Salvador Aguilella, Maica Hurtado, José Vicente Adsuara i Vicente Blay.

Mazón lamenta no haver pogut ser present en el sopar de Xulla i la Processó a Sant Pasqual, però s’alegra d’estar hui present amb els seus companys al costat de les penyes de Vila-real, “per a poder veure aqueix ressorgir després de la Covid i gaudir de les festes i tradicions”, comenta el president del PPCV.

 width=Aprofitant la seua visita a les festes de la localitat, Mazón ha subratllat que “Vila-real està pràcticament abandonada per la Generalitat”. Entre els aspectes que ha comentat el president dels populars en al Comunitat està l’absència d’un centre de salut des que va tancar el consultori de Torre Hermosa. A més, ha posat l’accent que “Vila-real té el major augment de la contribució municipal de tota la Comunitat Valenciana, que ha pujat un 20%”.

“Retornar a Vila-real l’alegria que mereix i conquistar un futur que no el té a l’abast de la mà, amb impostos baixos i reivindicació de les infraestructures que ens toca, amb una sanitat digna i amb un projecte de ciutat clar”, ha conclòs Mazón, sobre el projecte de futur per a Vila-real.