Noticias Castellón
domingo, 07 de agosto del 2022 | Última actualización: 21:47

Marzà descarta la possibilitat d'endarrerir la tornada a l'escola després de les vacances de Nadal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

El Ministeri de Sanitat i el d'Educació i FP celebraran una reunió conjunta amb els consellers de les comunitats autònomes dimarts que ve, 4 de gener, per a analitzar el retorn a les aules després de les vacances de Nadal.

M.G./Castellón Información

El conseller de Educació, Vicent Marzà, ha estat clar en explicar si hi haurà tornada al col·le presencial el 10 de gener com està previst després de les vacances de Nadal i Reis. El polític de Castelló entén que "són espais de socialització segura i que s'està immunitzant a l'alumnat més major amb la vacunació". Per tant descarta de moment ajornar la tornada al col·le.

L'única porta oberta que ha deixat Marzà és que "Educació sempre farà cas al que diguin les autoritats sanitàries". La Comunitat Valenciana és ara l'autonomia amb la incidència de Covid més baixa d'Espanya al costat d'Andalusia, però encara per sobre dels 1.000 punts. "Els plans de contingència han resultat efectius en els col·legis i sempre ens han recomanat que els alumnes vagin a classe, fins i tot en els pitjors moments de la pandèmia l'any passat", ha indicat. Al mateix temps el conseller ha manifestat que s'està accelerant la vacunació del personal docent amb la tercera dosi per a "una tornada al col·le encara més segura".

El Ministeri de Sanitat i el d'Educació i FP celebraran una reunió conjunta amb els consellers de les comunitats autònomes dimarts que ve, 4 de gener, per a analitzar el retorn a les aules després de les vacances de Nadal. La trobada tindrà lloc a les 9.00 hores en La Moncloa. En línies generals, les comunitats aposten per no retardar el retorn a les classes i per la presencialitat, però demanen al Govern que hi hagi coordinació per a saber com actuar de cara al 10 de gener, data de tornada dels nens a classe.