Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Martí posa de manifest la responsabilitat dels ciutadans de la provincia front la crisi de la Covid-19

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Té un especial record cap a les famílies de les persones mortes pel coronavirus i cap al "treball extraordinari" dels sanitaris

Castellón Información

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió de les autoritats sanitàries de permetre als 135 municipis de la província avançar cap a la Fase 2 de la desescalada, encara que manté el seu missatge de "cautela" per a continuar avançant cap a la nova normalitat "i no fer passos arrere".

Per a José Martí, aquesta Fase 2 "serà sens dubte important per a recuperar de manera gradual l'activitat econòmica i social de les nostres empreses i dels nostres ciutadans i ciutadanes". En aquest sentit, insisteix que "cal continuar sent rigorosos en el compliment de les mesures de protecció sanitària, d'higiene i de distanciament social, perquè només amb prudència i respecte a les normes podrem aconseguir curt termini la Nova Normalitat".

El president de la Diputació, que té un especial record cap a les famílies de les persones mortes pel coronavirus i cap al "treball extraordinari" que estan realitzat els sanitaris, destaca la "responsabilitat i implicació que han tingut tots els ciutadans i ciutadans, perquè gràcies a això estem aconseguint bons resultats per a frenar la corba de contagis". Una responsabilitat "que ha de ser la tònica en la Fase 2 per a no perdre aquesta senda positiva, perquè el perill de rebrots continua sent ací i no hem d'oblidar-lo".