Noticias Castellón
lunes, 20 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Marta Barrachina reforça el seu compromís per a impulsar el xicotet comerç com a base de l'economia i el desenvolupament de la província

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

La presidenta de la Diputació es reunix amb representants de Confecomerç per a teixir aliances que contribuïsquen a potenciar el comerç de la província de Castelló

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reforça el seu compromís per a impulsar el xicotet comerç com a base de l'economia i el desenvolupament de la província.

"Els xicotets comerços són una prioritat per a la Diputació de Castelló ja que són primordials per al futur i el progrés del conjunt del nostre territori", ha expressat Marta Barrachina. La dirigent provincial ha mantingut esta vesprada una trobada amb representants de la Confederació d'Empresaris de Comerç d'Alacant, Castelló i València (Confecomerç), l'organització empresarial autonòmica més representativa del xicotet comerç i que aglutina a pimes, micropimes i autònoms de tota la Comunitat Valenciana.

La presidenta Marta Barrachina, al costat del diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha rebut al vicepresident de Confecomerç CV, Mauro Gómez; al president de Confecomerç Castelló, Juan Rodolfo Adsuara, i la secretària general, Tere Esteve. Durant la trobada s'ha analitzat la situació del xicotet comerç i s'han marcat l'objectiu d'explorar línies de col·laboració i poder treballar de manera conjunta pel futur del xicotet comerç de la província. El suport a la digitalització, la formació i la sostenibilitat són algunes d'eixes línies de col·laboració a explorar.

"Esta Diputació està al costat de tots els sectors estratègics de la província, secundant-los i defenent les seues necessitats i reivindicacions amb l'objectiu d'aconseguir que Castelló siga una gran terra d'oportunitats", ha expressat Marta Barrachina, qui ha afegit que "les petites i mitjanes empreses i els autònoms són de vital importància en la xarxa de teixit empresarial de la província, generant ocupació en tots i cadascun dels 135 municipis de la província". En eixe sentit, la presidenta de Castelló ha mostrat el suport al sector comercial i ha destacat la importància de mantindre un teixit comercial viu i actiu. "En comprar en el xicotet comerç s'ajuda el creixement dels pobles i a afermar la població, aconseguint així frenar la despoblació", ha incidit la presidenta de la Diputació qui ha expressat a més que "des de la institució estarem al costat d'eixe comerç de proximitat, que promou el consum de productes autòctons, que assessora sobre el producte i que oferix al client una experiència de compra i tracte personalitzat".