Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Marta Barrachina aposta per reduir la càrrega fiscal a famílies i empreses de Vila-real

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Un recurs davant de la nova pujada de l'Impost sobre Béns Immobles que pateixen els vila-realencs

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, aposta per reduir la càrrega fiscal a famílies i empreses enfront de la nova pujada de l'Impost sobre Béns immobles (IBI) que pateixen els vila-realencs. “Els diners on millor estàn és en la butxaca dels ciutadans, una cosa en la qual no coincideix el Govern del PSOE de Vila-real, que ha tornat a pujar el rebut de la contribució als veïns i ja és el tercer increment que pateixen en els últims anys”, indica Barrachina.

“Els ajuntaments on governa el Partit Popular són una mostra d'eficàcia i bona gestió econòmica enfront de la pujada d'impostos i la nul·la planificació del PSOE”, subratlla Barrachina. I com a màxim exponent de la càrrega fiscal a la qual sotmet el PSOE als ciutadans, la presidenta provincial del PP va posar com a exemple Morella, “que és la localitat on més impostos es paguen de tota la Comunitat Valenciana”, afig.

La presidenta provincial del PP de Castelló ha analitzat l'actualitat de la ciutat de Vila-real i de la província de Castelló durant la seua participació en el programa Estiu a l’Ermita de Teve4. Les dificultats per les quals travessa el sector ceràmic a causa del fort increment del preu del gas han centrat també part de les paraules de la presidenta provincial del PP pel gran impacte que té la indústria en l'economia vila-realenca. “El Partit Popular de Castelló és conscient de la necessitat d'activar mesures que ajuden a esmorteir les conseqüències que pateixen les empreses per l'augment del preu del gas perquè d'això depenen milers d'ocupacions a Vila-real i en tota la província”, ha subratllat Barrachina.

A més, la presidenta provincial del PP ha mostrat el rebuig total a la mal anomenada taxa turística que ha aprovat el PSOE “perquè realment és un impost més que no revertirà en cap millora per al sector turístic i que pagarem tots els que ens desplacem dins de la Comunitat Valenciana”.

La millora dels serveis sanitaris per a recuperar una sanitat de qualitat és un altre dels objectius fonamentals del Partit Popular. “El PSOE no alça la veu per a reclamar les millores sanitàries que urgeixen els veïns de la província i els propis professionals, no pot ser que les ambulàncies SAMU presten servei sense metge, perquè llavors no les podem dir així, i que el pla assistencial d'estiu es presentara a la fi de juny i haja deixat la majoria dels consultoris tancats”, sosté Barrachina. “La falta de planificació i la mala gestió són els senyals d'identitat del PSOE”, lamenta la presidenta provincial del PP de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí