Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:02

Compromís tria a Mari Camen Díaz com a secretària general a la Plana Alta-l'Alcalatén

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

Al acte, celebrat a Borriol, van asissitir Ignasi Garcia, Pau Ferrando i Silverio Tena, amés de l'alcalde, Héctor Ramos

Castellón Información

La Assemblea Comarcal de Més-Compromís ha triat a Mari Camen Díaz com a secretària general a la Plana Alta-l'Alcalatén. Així ho va decidir per unanimitat la militància de la formació sobiranista en una reunió celebrada a Borriol en la qual es va abordar entre altres punts, la substitució del recentment desaparegut secretari comarcal, Joan Antoni Ginés.

Durant la cita, a la qual van assistir entre altres càrrecs públics dos diputats provincials, Ignasi Garcia i Pau Ferrando, el diputat autonòmic Silverio Tena i l'alcalde amfitrió, Héctor Ramos, la nova secretària comarcal va remarcar la necessitat de reforçar els col·lectius, obrir més la formació a la societat, incorporar dones i joves i preparar-se per al "imminent i decisiu repte electoral en el qual es decidirà entre seguir amb polítiques de progrés front a la tornada al passat de corrupció, foscor i amiguisme".

Díaz, a més de realitzar un merescut recordatori cap al seu predecessor, va instar la militància a participar de manera activa en les imminents campanyes que Més i el conjunt de Compromís han activat per a denunciar el caos de les línies dels trens de Rodalia i per a exigir un nou model de finançament.

D'altra banda, l'assemblea també va ratificar la resta de càrrecs de l'executiva que, en la qual al costat de Díaz com a secretària general també estarà conformada per Raul Forcadell, com a secretari d'Organització. "Mantenim l'estructura de l'executiva de Joan Antoni Ginés, encara que en tractarem d'incorporar a persones d'altres col·lectius per a millorar la comunicació del partit amb els municipis i fer polítiques més pròximes a la ciutadania".