martes, 7 de mayo de 2024 | Última actualización: 18:24

Borriana celebra una quinta edició del Maraclot amb la participació de 500 esportistes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

La gran protagonista de la cinquena edició de la Maraclot va ser la pluja, ja que va acompanyar de principi a fi als participants d'aquesta prova de quatre relleus que completa els 42 quilòmetres d'una marató. A les vuit del matí va arrancar la prova, enguany, avançada amb els 120 equips, que suposa quatre corredors per cadascun d'ells, i amb la pluja com a principal acompanyant.

El Clot de Borriana va ser l'escenari per a una carrera que va estar passada per aigua, i que malgrat això, va resistir fins al seu final sense haver de suspendre's o posposar-se. L'equip de Jardineria Hnos. Cuadros A de Vila-real, va aconseguir ser el primer en passar per la línia de meta amb un temps de 2.31.05 hores. L'equip format per Luis Azañon, Jorge Mora, Óscar González i José Pascual Menero van ser els més ràpids de la prova, i es van alçar amb el màxim guardó, aconseguint a més una diferència d'un minut respecte al segon classificat.

Els segons en passar per la línia de meta va ser l'equip Excentric-Mario Jarque Fisioteràpia de la Vall d'Uixó, format per Vicente Calvo, Jimmy Arnau, Fernando Martínez i Mario Alberto Jarque.

En l'apartat femení, Agarreul@s1 de Vila-real, van ser les vencedores de la prova amb un temps de 3.03.24 hores, Patricia Cabedo, Aixa Cantavella, María Castelló i Laura Espinosa van celebrar amb ganes la victòria. I finalment, la categoria mixta va ser per al club Run Addiction Castelló K, amb un temps final de 2.51.56.