Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:09

Advertisement
Advertisement

L’Espai Jove de Vila-real amplia l’horari per a facilitar l’accés durant els exàmens i reobri l’aula d’estudi 

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

La sala, que estarà oberta de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 21.00 hores, se suma a la reobertura de l’aula d’estudi de la BUC, que es ve utilitzant ja en les últimes setmanes amb una mitjana de 45 usuaris cada dia.

També es reprenen les activitats de formació de l’Espai Jove. En concret, el pròxim 23 de juny arrancarà un curs de Manipulació d’aliments per a l’hostaleria i es prepara ja per a juliol el curs de Monitor de temps lliure 

La programació es completa amb la iniciativa “A on? Alternativa d’oci nocturn”, un punt de trobada per a joves

Castellón Información

L’Espai Jove facilita als estudiants de Vila-real la preparació dels exàmens i, per a això, ha reobert la seua sala d’estudi amb un horari ampliat. La sala, que estarà oberta de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 21.00 hores, se suma a la reobertura de l’aula d’estudi de la BUC, que es ve utilitzant ja en les últimes setmanes amb una mitjana de 45 usuaris cada dia.

La reobertura de la sala d’estudi del Espai Jove se suma a la programació d’activitats que està impulsant el departament de Joventut, dirigit per Anna Vicens, després de l’alçament de les restriccions de prevenció sanitària. La escape room Operación Ponte Rosso, que té lloc hui mateix a l’Espai Jove en grups reduïts, o la recuperació, dijous que ve, 17 de juny, del Dia + Kurt, que va haver de suspendre’s al desembre per la pandèmia, són algunes de les activitats programades. El Dia + Kurt, organitzat per l’associació Sal de la Fila, se celebrarà a la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real a les 19.00 hores i amb entrada gratuïta.

També es reprenen les activitats de formació de l’Espai Jove. En concret, el pròxim 23 de juny arrancarà un curs de Manipulació d’aliments per a l’hostaleria i es prepara ja per a juliol el curs de Monitor de temps lliure educatiu infantil i juvenil, amb les preinscripcions obertes fins al 20 de juny. Per a agost, la Regidoria de Joventut preveu un curs de Monitor d’activitats en temps interlectiu de menjadors escolars i un altre de Manipulador d’aliments del sector hortofructícola.

La programació es completa amb la iniciativa ‘A on? Alternativa d’oci nocturn’, un punt de trobada per a joves dinamitzat permanentment per monitors per a afavorir l’oci autogestionat de joves i adolescents. A on?, impulsat per la UPCCA, obri tots els caps de setmana, de divendres a diumenge, de 17.00 a 21.00 hores.

Advertisement
Advertisement