Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:21

Advertisement
Advertisement

L’Espai Cultural Obert Les Aules acull la xarrada ‘El poder de la caricatura, la caricatura del poder’

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

L’acte ha comptat amb la presència de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, el dibuixant Joan Montañés ‘Xipell’ i el director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicente García Nebot

L’Espai Cultural Obert Les Aules de la Diputació de Castelló ha acollit la xarrada ‘El poder de la caricatura, la caricatura del poder’, que ha comptat amb la presència de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, el dibuixant Joan Montañés ‘Xipell’ i el director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicente García Nebot.

L’acte, emmarcat en l’exposició d’humor gràfic ‘Castelló esXiste. La tira d’anys dibuixant’, ha comptant amb el periodista Rafa García com a moderador.

La mostra, inaugurada el passat 21 de gener, forma part dels actes del bicentenari de la Diputació de Castelló i està composta per una selecció de tires gràfiques de Xipell de 1992 a 2022, una exposició que fixa la mirada en l’actualitat de la província de Castelló. A més de fer un repàs a tota la seua trajectòria, incideix en els diferents períodes polítics pels quals ha travessat la institució provincial en l’actual etapa democràtica.

Advertisement
Advertisement