Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

Les unitats canines antidrogues de 20 municipis es reuneixen a Tetuan XIV

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

El curs tindrà lloc demà a partir de les 9.00 hores i finalitzarà a les 18.00 hores amb un acte de clausura i lliurament de diplomes

La caserna de Tetuan XIV acollirà demà dimecres les seues primeres jornades de cerca i detecció de substàncies estupefaents per part d'unitats canines en un programa en el qual participaran Policies Locals de vint municipis de la Comunitat Valenciana i Catalunya. La jornada iniciarà a les 9.00 hores amb la recepció dels participants i, posteriorment, hi haurà una exposició dels exercicis a realitzar.

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Octavio Traver, ha destacat que "l'objectiu d'aquest curs és el perfeccionament, correcció i aprenentatge per part dels diferents instructors, però també l'intercanvi de coneixements i experiències entre les diferents unitats canines a fi d'aconseguir millors resultats".

Durant la jornada es realitzaran exercicis sobre cerca i detecció de substàncies estupefaents en vehicles i ocupants, exercicis d'aprenentatge i perfeccionament de treballs en altura, cerca i detecció de substàncies estupefaents en interiors, i cerca i detecció de substàncies estupefaents en exteriors i persones tant estàtiques com en moviment.

En aquests quatre escenaris s'exposaran situacions i distraccions semblants a les que es poden trobar en la vida real, simulant al màxim el treball al qual s'hauran d'enfrontar tant el guia com el ca de la unitat.

El curs finalitzarà a les 18 hores amb un acte de clausura i lliurament de diplomes.