Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Les oficines de Turisme de Benassal tenen nous horaris per l'estiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

Les tres han adoptat noves hores, tant al matí com a la vesprada, amb atenció també els caps de setmana tant a veïns com a visitants

Durant els mesos de juliol i agost, l'Oficina de Turisme de Benassal, de Font d'En Segures i del Rivet han adoptat uns nous horaris per adaptar-se a la temporada d'estiu i que tant veïns i veïnes com visitants puguen gaudir dels seus serveis. Així doncs, l'Oficina de Turisme de Benassal està oberta de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h, obrint també els divendres i dissabtes de 16 h a 19 h i els diumenges d'11 h a 14 h. 

A més, dimarts, dimecres, dijous i dissabte es fan visites guiades pel nucli històric. Les visites al Museu Teresita Pascual s'organitzen segons la demanda. D'altra banda, l'Oficina de Font d'en Segures obri de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i dissabte, també, de 16 h a 19 h. 

Així mateix, es realitzen visites a la planta embotelladora els dimecres i visites a la Font d'en Segures segons la demanda. També, el paratge natural El Rivet proporciona atenció a visitants els diumenges de 10 h a 14 h i, els divendres també de 16 h a 19 h. I també, es porten a cap visites guiades pel paratge. 

Per a més informació sobre els horaris de les oficines de turisme i de visites guiades s'ha de contactar amb l'Oficina de Turisme per mitjà dels telèfons 696458688 o 964442004 o pels correus touristinfobenassal@gmail.com o turismo@benassal.com

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí