Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:28

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia segueixen a Vila-real amb gran participació malgrat la pluja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

L’esperit fester dels vila-realencs i vila-realenques no decau i avui han continuat les activitats programades amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Ahir la nit el públic va poder gaudir del XII Festival Nacional de Balls de Saló Ciutat de Vila-real, organitzat pel Club de Ball Esportiu Azahar.

Aquest matí les activitats s’han iniciat amb la XXIII Concentració de SEAT 600 i vehicles clàssics, organitzada per l’Associació Cultural Socarrats amb la col·laboració de l’Antic Motor Club Castelló

Ja a migdia festeres, representants municipals, del món de la festa i públic general ha pogut xalar de la Mascletada de festes, que ha disparat la pirotècnica Martí al parc de la Panderola.

No obstant, les festes de Vila-real estan compromeses amb el civisme i la seguretat i és per això que s’ha instal·lat un Punt Violeta, promogut per la Regidora d’Igualtat amb la col·laboració del Grup de Dones Vila-real, per a la prevenció, sensibilització i assistència contra la violència masclista per tal de fer de les festes de Vila-real unes festes lliures d’agressions sexistes.

La pluja d’aquest matí ha deslluït un poc el dia i actes com III Baixada d’autos bojos s’ha tingut que suspendre.